Hvorfor velge dansing?

mai 31, 2021 Uncategorized

Vi har alle hørt ordet dansing, faktisk helt fra vi var veldig små og vi ikke egentlig visste hva ordet betydde. Dansing er noe som er veldig naturlig for mennesker. Dansing er noe som vi gjør ved mange forskjellige anledninger i livet.

Fra vi er små, som regel fra barneskole alderen, så har vi glede av å dra på «disko» som blir arrangert av skole eller fritidsklubber. Vi drar sammen med venner og danser og har det moro – når vi er på disse stedene så danser vi som regel akkurat som vi vil eller som vi har sett på TV. Det er ingen som setter noen regler når vi drar på disko.

Det samme gjelder når vi drar i bryllup, konfirmasjoner, bursdager og andre sammenkomster med familie og venner. Dette er sammenhenger hvor dansing blir gjort for moro og du slipper deg løs og bare er deg selv. Men det er ikke eneste form for dans, faktisk så finnes det mange forskjellige varianter av dans om du ønsker å trene eller danse profesjonelt.

Fordelene med dans er at det gir deg energi, glede, moro og du trener alle musklene i kroppen uten at du tenker på at det er akkurat hva du gjør. Dansing er en av de mest valgte treningsformene akkurat av denne grunn – du har det moro mens du trener alle musklene i kroppen din.

Vi kan snakke mye om virke fordeler som dansing har på kroppen din, men for mange så er den viktigste fordelen med dans det sosiale som kommer med det. Du vil få mange nye venner, du vil finne en selvtillit som du tidligere kanskje ikke hadde og i stedet for å sitte hjemme foran TV-en så har du en grunn til å gå ut.

Dansing er sunt både for kropp og sjel, uansett hvilken form for dans du ønsker å drive med. Du trenger heller ikke velge et treningsstudio for å danse, det finnes mange fritidsklubber for de yngre og nattklubber for de eldre hvor du kan danse og ha det moro.

Dansing

blanche-lite