Kreves det mye utstyr for å danse?

juni 9, 2017 Dansing

Det er ingen tvil om at dansing er sunt for både kropp og sjel. Men hva er det egentlig som kreves i form av klær og utstyr for å kunne starte med en slik aktivitet? Det finnes helt sikkert foreldre som nøler med å sende sine barn på dansekurs med tanke på den økonomiske siden av saken. Det er slett ikke nødvendig å vegre seg av den grunn, for det skal nemlig ikke så mye til før poden er klar til å sette i gang. I dag finnes det dessuten alt man kan tenke seg av slikt utstyr på Internett til lave priser.

Dans er i skuddet blant barn og unge

Det finnes et hav av ulike typer dans, fra jazzdans og klassisk ballett til disko og salsa. Dette er kanskje en av grunnene til at dans er en av de mest populære fritidsaktiviteter blant barn og unge i dag. Det ble nemlig satt danserekord i Bærum med 11 500 elever som deltok på Dansens dager. 29. april er den internasjonale Dansens dag som er blitt grunnlagt av UNESCO. Dagen markeres i over 60 land og viser rett og slett frem hvor populært det er blitt å danse. I Bærum er det hele skolen som danser til fengende diskorytmer, og mange av barna sier at de liker å bevege kroppen i takt med musikken. Alt i alt er dans noe av det mest naturlige vi kan være med på, for en viss rytme har vi alle i oss fra fødselen av.

Sjekk ut det store utvalget på nett

I dag finnes det et hav av barneklær på nett for små og store ballerinaer. Du finner klær og utstyr til alle slags dansestiler, det være seg ballett eller line dance. Selv om forskjellen kan være enorm mellom hip-hop dans og samba, så finner du likevel riktig utstyr til en riktig pris online. Vær alltid nøye på at du kjøper varer med returgaranti, for det er viktig at danseklærne sitter korrekt på kroppen. Dette gjelder spesielt dansesko, for det er jo først og fremst beina som tar den største jobben. Det er lite som er vondere enn et skikkelig gnagsår mens du holder et danseshow! Noen ganger kan det hende at slike danseoppvisninger stiller krav om spesielle kostymer eller klær med spesielle farger. Da kan det være mye å spare på å bestille varene online.

Dansing

blanche-lite