Vil du danse?

oktober 25, 2019 Uncategorized

I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen forskjellige typer danser, og vi skal se på hva som er viktig for å lære seg å lære disse. Først må vi ha en forståelse over hva dans i seg selv er for noe. Som du leste dersom du trykte på denne lenken så ser du at det handler om bevegelse for bevegelsens skyld. Dans i seg selv kan være en vakker ting å drive å med, og det kan også gi folk en helt spesiell type livsgnist som man kan ta med seg videre i livet.

Salsa

Det kan hende du har hørt om denne typen dans før. Salsa betyr egentlig saus på spansk, men det er også mange forskjellige typer danser. Som du ser her kan du faktisk melde deg opp på kurs hvor du kan lære deg disse dansene. Denne typen er blitt kjent for den lidenskapelige måten partnerne beveger seg på, og det kan være veldig spennende å se på to mennesker som faktisk kan det de driver med når det gjelds denne typen dans.

Viktig for dans

Det finnes altfor mange forskjellige typer innøvde danser til å ta opp alle sammen her, men man trenger egentlig ikke å vite noen spesielle trinn for å danse. Det eneste man trenger for å lage sin egen dans er å vite progresjonen av trinnene som man finner opp. Det viktigste er egentlig at man synkroniserer bevegelsene sine med musikken.

Den beste måten å starte finne ut av dette på er å kjenne på sin egen kropp, derfor hjelper det for eksempel å bli mer kjent med kroppen sin gjennom for eksempel yoga eller meditasjon. På den måten kan man konsentrere seg og virkelig kjenne på det sine egne følelser, og synkronisere dem med kroppen, som igjen synkroniseres med rytmen i musikken.

Forberedelser

For å forbedre seg til å bli en flink danser så må man altså investere i diett, kroppsøvelser, meditasjon, yoga, klær og kurs. Dette kan ende opp med å koste litt og du kan gjerne besøke https://www.centum.no for å se gjennom noen rimelige forbrukslån.

Når det gjelds diett så bør du sørge for å ikke innta altfor mange kalorier, en stor masse er ikke nødvendigvis fordelaktig når det gjelder dansing. Hold deg innenfor 2500-3000 kalorier daglig, så skal det gå bra. Dersom du skal måle makronæringen din så anbefales det med 30% proteiner, 20% fett og 50% karbohydrater.

Når det gjelds trening så kan det være lurt med statiske øvelser, men også styrkeløfting og utholdenhetstrening. Svømming og boksing er for eksempel gode ting å drive med for å lære seg rytme.

Meditasjon er noe du kan gjøre helt gratis, men det går også an å ta kurs i det. Alle disse tingene er måter å forberede seg på, selve teknikken i dansen som du vil lære må du ta i tillegg. Det kommer til å gå mye lettere dersom du gjør alle disse tingene før du begynner.

Dansing

blanche-lite