Danseklær

april 12, 2017 Dansing
Hip-hop stil kan være så mangt!

Det er like viktig, om ikke viktigere enn før, å følge de motebølgene som skyller gjennom de ulike årtiene. Dette gjelder ikke minst innen dansemiljøet. Få inspirasjon fra “Skal Vi Danse?” både når det gjelder dansemote og dansestiler. De parene som har gått til finalen gjennom årenes løp har alle måttet komme seg gjennom både vals, jive og showdans, for ikke å glemme rytmisk salsa eller klassisk ballett. Samtidig som de skal lære seg trinnene, så må de også se selvsikre ut. Det er her danseklærne kommer inn. Du føler deg med ett mye proffere når du ikler deg det rette kostymet til riktig type dans. Det er jo utrolig stor forskjell på klærne innen de ulike stilene.

Skap et uttrykk gjennom klærne

Dersom du også driver med showdans eller andre oppvisninger, så kan du faktisk forsterke dansens uttrykk mKlassiske dansere ikledd moderne danseklæed riktige danseklær. Du kan finne tilhørende sko nettbutikk mange steder online, for dansesko er jo et grunnleggende element i enhver type dans. Se for deg at du bruker sko med høye hæler i et hip-hop show… eller ballerinasko til en vals. Nei, det går jo rett og slett ikke an! Uansett, det enkleste er faktisk å starte med å velge ut de riktige skoene, og deretter bestemme resten av antrekket ut ifra dette. Det kan jo hende at du skal lage et rent teatralsk danseshow der du forteller en historie. Da kan det hende du trenger mange ulike kostymer. I dette tilfellet er det smart å handle dem online til en rimeligere penge.

Få inspirasjon til treningen

Gjennom danseshow på TV, slik som “Skal vi danse”, kan du skaffe deg massevis av inspirasjon. Kanskje er du med på å lage selve regien til showet? Eller du bare ønsker å fornye din dansegarderobe. Dette kan faktisk gi deg ny giv til å yte enda mer på trening. Det finnes et hav av kule hip-hop klær i neonfarger samt lekre ballettkjoler i duse farger. Du finner helt sikkert et eller annet til din mannlige dansepartner om du begynner å lete litt online. I utlandet er det gjerne mer fokus på lekker mote til menn. Et annet tips er at du kan bygge opp regien etter at du har funnet de klærne du liker.

Dansing

blanche-lite