Skaff stilig treningstøy og kom i gang med dans som treningsform!

januar 15, 2021 Uncategorized

Har du lyst til å komme i bedre form, men orker ikke tanken på treningssenter? Ordinær styrketrening eller kondisjonstrening er ikke for alle. Kanskje er du en av dem som rett og slett synes slik trening er for kjedelig? Det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe, dersom hver økt føles som et kjedelig ork. Heldigvis finnes det mange forskjellige måter å trene på, det viktigste er tross alt å få opp pulsen. For å klare å trene regelmessig er det en fordel å finne en treningsform du synes er gøy, og da kan dans være en god idé.

Du trenger ikke kjøpe masse utstyr, kun behagelig treningstøy

En av de store fordelene med mange typer dans, er at du ikke trenger å kjøpe inn masse utstyr. Det viktigste er at du kler deg i komfortabelt treningstøy som tillater stor bevegelighet. Aim’n er et merke som er veldig populært for tiden. Finn det perfekte treningstøyet til dansing på https://www.aimn.no og sett i gang! Her finner du treningstøy i flere tekstiler enn det typiske stramme tights-materialet. Du finner mykere stoffer som sitter kjempefint på kroppen, og som egner seg veldig godt til dans. Gå gjerne for en sømløs variant og sørg også for å skaffe en god trenings-BH. Aim’n har masse kjempelekre sett, som du kommer til å føle deg helt fantastisk i. Når du skal begynne med en ny treningsform er det absolutt en fordel at du føler deg vel!

Hva slags dans skal du prøve?

Dersom du foretrekker å trene hjemme, kan du få tak i dansetrening som Zumba på DVD eller streaming. Har du eller noen andre i husstanden en Nintendo Switch, kan du også få en heftig real danseøkt med spillet “Lets Dance” (2020). Konsollen fanger opp bevegelsene dine, og slik får du svetten til å renne foran TV’en. Du kan også sjekke ut Youtube, hvor du garantert vil finne koreografier for både nybegynnere og vidrekommende. Liker du treningssenter bedre? Mange sentre tilbyr dansebaserte gruppetimer innen stiler som hiphop og locking. I enkelte treningsenterkjeder mørklegger de rommet og skrur på diskolys, slik at du virkelig kan føle feststemning når du trener. Som du ser er det mange gode muligheter. Du kan selvfølgelig også melde deg på mer tradisjonelle dansetimer. All aktivitet er bra, så selv om det ikke vil bli like intenst, vil du sikkert ha det kjempegøy. Uansett hva du velger har du utstyret i orden, når du har deilig og stilig treningstøy fra Aim’n.

Dansing

blanche-lite