Vi trenger alle litt dans i livene våres

august 7, 2018 Uncategorized

Dans finnes i mange ulike typer og former, med flere distinkte trekk som skiller mellom dem. Hiphopdans og vals er vanskelig å sammenligne med hverandre, og det er ballett og tango også. Hva som er tilfelles derimot er ting som vi mennesker lett tar forgjeves. For fordelene dans gjør for helsen vår, og fordelene dans kan gjøre for opplevelsene våre er noe helt spesielt. Vi ønsker å dele noen grunner for hvorfor dansing er så viktig, fordi vi trenger alle litt dans i livene våres.

Trenger egentlig ikke å være god

En vanlig misforståelse med dans er at man må kunne være flink til å danse for å gjøre det. Nå er du noe forvirret, så jeg gjentar det igjen: du må ikke være flink for å danse for å danse. Dansing burde, og skal bringe ut det gøyale i livet. Spiller det egentlig noen stor rolle om du ikke kan breakdance eller disco når du er ute på fest og skal kose deg? Hjemme alene og skal slippe deg løs? Ja, for dem som ønsker å ta dansingen sin seriøst er det ikke like enkelt, men ellers er nesten alt fair game når det kommer til dans.

Passer for alle sammen

Eldre mennesker kan ta et dansekurs, mens barn og babyer kan bevege armene og føttene sine for å lage sin helt egen, unike dans. Sånn som http://www.trendly.no/ passer for alle aldre hvis du trenger flotte klær, gjør alle de forskjellige dansene som finnes også det. Alle vil få en fantastisk tid på dansegulvet, uansett hvor gammer du er og uansett hvordan du ser ut.

En morsom måte å trene på

Hvem sa at treningen og aktivitet måtte være kjedelig? Ikke jeg i hvert fall, fordi dansing er muligens en av de morsomste måtene å bevege kroppen sin på. Man får flere helsefordeler ved å danse, samtidig som det er meget moro. Bare husk på å snakke med legen din for å sjekke om det er trygt, og tøye ut ordentlig før du begynner.

Øker selvtilliten skikkelig

Dansing gir en god økning for selvtilliten, og det oppdager man fort når man danser. Man har ikke en minste bry om verden rundt deg, som kan både være en fordel og en ulempe. Medmennesker tiltrekker seg til andre mennesker som er trygge på seg selv, men pass på å ikke gjøre noe for dumt når du forsøker på ditt ultimate dansetrinn foran andre. Selvtilliten forbedres også uansett hvor du gjør det hen, så slå på musikken og rist på håret på soverommet ditt for den saks skyld.

Skaper minner for livet

Skal du danse med din forlovende eller bare imponere noen venner ender det uansett opp likt, fordi det kommer til å være et minne for livet. Du lever kun en gang på jorda, så da kan du like godt fylle livet ditt med noen flaue, rare, men vakre minner og opplevelser.

Dansing

blanche-lite